„40 е новото 20“: книга и тв сериал

In: Кино и книги On: Comment: 0 Hit: 546

Оспорвайки поговорката, че истината ще Ви освободи, „40 е новото 20“ е смешна и проницателна история, която доказва, че сте толкова млад, колкото се чувствате!

Телевизионният сериал и книгата, на име „40 е новото 20“ („Younger”), са страхотно попадение за разпускане и забравяне на всекидневните проблеми. Книгата е лека и перфектно четиво за отпуската, или докато сте на плажа, или в метрото, или просто когато искате да си отпочинете, а сериала е просто върха.

книгата "40 е новото 20"

Книгата е написана от автора Памела Редмънд Сатран. Жанра е художествена литература- драма. В нея се разказва историята за живота на Алис: майка на средна възраст (44 години) от Ню Джърси, която се преструва, че е на 26, за да получи перфектната работа, за която винаги е мечтала. Това е план на блестящата приятелка на Алис- Маги, която с няколко промени в гардероба на Алис и боядисване на косата, тя се превръща в нова по-млада персона. Нов живот очаква главната героиня: работа в маркетинга на прочуто издателство, ново много по-младо от нея гадже на име Джош, нова приятелка на име Линдзи и ново жилище- това на приятелката й Маги в Ню Йорк. Но докога тази тайна ще бъде пазене? Някой ще заподозре ли, че Алис не е на тази възраст? Какво се случва с връзката й с Джош? А дъщеря й разбира ли за случващото се? Романа очевидно разглежда проблемите свързани с възрастта и сексизма. А защо по-възрастните са дискриминирани? Все въпроси, които са представени по-забавен и страхотен начин в книгата! 

актрисите от филма "40 е новото 20"

актьорите от "40 е новото 20"

Между книгата и сериала има доста разлики. Според Нас книгата стои сякаш не завършена, не е толкова подробна и с толкова много истории около персонажите. Сериала разкрива много повече случки, действия, емоции, актьорите са страхотни и сценария е много интересен и разнообразен. 

Сериала е направен от създателят на „Сексът и градът“, а главни участващи актьори са: Сътън Фостър и Хилари Дъф. Две изключителни личности и професионалисти, които наистина превръщат сериала в нещо незабравимо, весело, интересно и забавно. Името на главната героиня във филма е Лайза. Шегите могат да граничат с грубостта на моменти, има теми свързани със срамни косми, интимни селфита и други подобни, но те са от светлата и забавна страна на нещата. Героите пият вино, бира и коктейли в барове, и говорят за това, че са пияни. Но в по-голямата си част тази умна и сладка комедия е чудесен избор за цялото семейство. Повярвайте ни, наистина си заслужава да се изгледа!

тв сериала "40 е новото 20"

сериала "40 е новото 20"

Оценка за статията

Оценка: 5 / 5 (1 гласувал)

Comments

Leave your comment