Палта: зима 2019/ 2020

In: Клуб Модерно On: Comment: 0 Hit: 1569

Всяка година имаме честта да станем свидетели на гениалните творения на модните дизайнери. Тази година не прави изключение. Колекциите със зимни връхни дрехи за 2019/20 ще Ви удивят с разнообразието си. Всичките въображаеми цветове, формите за всяка възраст и различните предпочитания са вече факт. Насладете им се в блога ни!

Какви са тенденциите при палтата за зима 2019/ 2020? Кои форми, дължини и цветове са актуални?

С началото на зимният сезон всички жени започват да ровят в гардеробите си за топли палта. Практичността и разнообразието, което се предлага за новият сезон, е толкова огромно, че палтата за зима 2019/20 са за жените от всички възрасти. Сред най-топлите връхни дрехи има смели дизайнерски решения, невероятни десени и разнообразни цветове.

Голям хит през сезона ще са и дълги дамски палта, които се превръщат в мечтаното допълнение към всяко облекло. Дизайните са създадени да подчертаят елегантността и женствеността на жената, а благодарение на страхотните качествени материали, палтата ще Ви предпазят от тежко студено време. 

В общи линии тенденциите при палтата за тази зима могат да се обобщят с няколко думи: „Бъди огромен или си стой вкъши“! Не е за подценяване това правило, защото през тази зима хит ще са огромните палта, независимо това дали е свързано с формата, дължината или цвета. Ние подбрахме за Вас 5 модела на най-актуалните палта, които ще са удобни, практични и комфортни за носене през зимата. За Нас е важно да Ви покажем модели, които да са хем актуални, хем практични за ежедневието Ви. Най-екстравагантните и различни модели не са чак толкова практични, имайте го в предвид! Именно за това, ето и нашият подбор на най- подходящите и креативни варианти за зима 2019/ 2020:

1. Тренчкот палто

На модния подиум се видяха страхотни на пръв поглед класически модели тренчкот палта, но разчупени с обемни, големи и свободни ръкави; колани фиксиращи талията; и дължини под коляното. Това бе любов от пръв поглед за Нас!

тренчкот палта от колекция зима 2019/ 2020

2. Макси палто

Определението „макси палто“ наистина може да се отнася за всякакъв вид палта, но в този случай става въпрос за сериозно голяма връхна дреха, която позволява да се виждат само обувките. Това не е най-практичния модел палто, особено ако жената е с нисък ръст. Препоръчваме го за дами със среден или висок ръст. Изберете дълго палто, ако ще се чувствате наистина удобно с него!

макси палта от колекция зима 2019/ 2020

3. Палто в горещо розово

Горещите розови палта, с огромни форми разбира се, са топ тенденция през тази зима. Те накараха хората пред модния подиум да останат приятно изненадани и не спиращи да говорят за тях по време на седмицата на модата. Този път на преден план е цвета на палтото, а не неговата форма и дизайн. Розовото може да не е за всеки, но може да бъдете сигурни, че ще направите огромно впечатление с него!

розови палта от колекция зима 2019/ 2020

4. Пухкаво палто

Пухкавите палта идват на модният подиум всяка година, но този път дизайнерите не представят разнообразие само от изкуствени кожи. Известните марки заложиха на палта от плюшен и мек косъм в разнообразни и страхотни цветове, като тюркоазен например. Какво мислите за тях Вие?

пухкави палта от колекция зима 2019/ 2020

5. Пончо

Пончото дълго време не беше в топ тенденциите през последните години, но сега се завърна и Ние сме повече от доволни. Готови сме за неговата нова версия и нямаме търпение да Ви представим едни от хитовите модели, по които ни останаха очите!

пончота от колекция зима 2019/ 2020

Оценка за статията

Оценка: 5 / 5 (2 гласували)

Comments

Leave your comment